Rita's home, Jamaica, locals

Rita’s Home Away From Home (Jamaica)

Bed and Breakfast in Jamaica

Rita's home, Jamaica, locals

Tijdens een van de vele vakanties in Jamaica besloten Rita en Jo om eens te bekijken of het financieel haalbaar was om , als ze gepensioneerd waren , een huisje in Jamaica te kopen .

Een makelaar liet hen enkele huizen zien en er was een huis in Eltham, Ocho Rios, waar ze gelijk verliefd op werden . Het huis ligt op een bergje aan de buitenrand van Ocho Rios , heerlijk rustig midden in de natuur .

Rita's home, Jamaica, locals

Ze hebben direct een bod gedaan. Om ook andere mensen te kunnen laten genieten van het paradijselijke Jamaica besloten ze , toen ze eenmaal gepensioneerd waren , om twee kamers en een badkamer die ze zelf niet gebruiken aan te bieden aan gasten die het echte Jamaica willen ontdekken buiten de grote toeristische hotels en resorts , midden tussen de Jamaicanen .  Omdat ze het hele eiland al hebben bereisd kunnen ze hun gasten alle mooie plekjes van Jamaica laten zien , ook de verborgen pareltjes die alleen bij de locals bekend zijn .

Op hun website Home – Ritas home away from home kun je meer info vinden en ze zijn altijd graag bereid om vragen te beantwoorden .

Rita's home, Jamaica, locals