Een passie en liefde voor bier

't krut, brouwerijen, bier, brouwerij, son en breugel, son, Eindhoven, 't krut bier, dereisblogger

Wat een parel heeft Son en Breugel in 2022 gekregen met brouwerij ’t Krut. De eerste bierbrouwer die ook echt in Son en Breugel brouwt. Met een eigen brouwinstallatie (200 liter) achterin het pand zal deze brouwerij voorlopig aanwezig blijven in dit dorp. 

't krut, brouwerijen, bier, brouwerij, son en breugel, son, Eindhoven, 't krut bier, dereisblogger

De gezellige ambiance die hier binnen hangt wordt volledig gevoed door de eigenaar, bierista en tevens hoofdbrouwer van ‘t Krutbier. Neem plaats aan een van de tafeltjes die hier een 2e leven hebben gekregen. Bierproeflokaal ’t Krut blinkt uit in het duurzaam (her)gebruiken van producten. Naast een gezellig biertje, kun je hier ook genieten van wat lekkers en een uitleg over alle bieren. Bij iedere bier dat je besteld, kan er een bijpassend gerechtje worden geserveerd. Hierdoor komen de smaken van bier nog beter tot zijn recht. 

't krut, brouwerijen, bier, brouwerij, son en breugel, son, Eindhoven, 't krut bier, dereisblogger

Naast zijn eigen bier heeft ’t Krut ook andere bijzondere en lekkere bieren op de tap en fles. Dit zijn voornamelijk bieren die ook gebrouwen zijn uit pure klasse. Alle bieren die je hier kunt proeven, zijn ook te koop. Dit zorgt er voor dat je zeker weet dat je met een lekker biertje de deur uit loopt.

Met een eigen ontworpen logo (Krut = dennenappel), maakt het dat dit bier ook echt thuis hoort in de gemeenschap van Son en Breugel.

Van woensdag tot zondag is bierproeflokaal ’t Krut geopend. Volg op Instagram of kijk op de website waarop vaak het wisselend bierassortiment voorbij komt.

1 bier staat vast op de kaart en dat is het eigen Krutbier

't krut, brouwerijen, bier, brouwerij, son en breugel, son, Eindhoven, 't krut bier, dereisblogger